Gratis Spullen

Het leven wordt steeds maar duurder. Daar hoor je veel mensen over klagen. Maar er worden ook heel veel dingen gratis weggegeven! Gratis shoppen op het internet, het kan echt!

Hoezo gratis spullen op het internet?

%d0%be%d0%b0145Als je je er een beetje in verdiept, kun je op het internet zowat alles gratis krijgen! Van gratis proefabonnementen op verschillende dagbladen, gratis de nieuwste Galaxy testen, blikjes kattenvoer ontvangen, een zakje Duyvis borrelnootjes en zelfs gratis Pokécoins zijn er op het internet te verkrijgen. Er zijn verschillende websites op het internet die allemaal advertenties verzamelen waarin gratis spullen worden aangeboden. Zeker voor de mensen met een kleine beurs zoals studenten zijn de gratis aanbiedingen op het internet zeer zeker de moeite waard!

Hoe kom je in aanmerking om ook gratis dingen te ontvangen?

Hoe je precies in aanmerking kunt komen voor gratis producten of diensten ligt natuurlijk geheel aan de aanbieder. Soms hoef je alleen maar een aanmeldingsformulier toe te sturen om het product gratis te ontvangen. Maar er zijn ook acties die beloven dat je geld terugkrijgt, wanneer je bijvoorbeeld de streepjescode van het product terugstuurt naar de bepaald adres, er zijn prijsvragen, wedstrijden, loterijen en oproepen voor testers.

Waarom worden dingen gratis weggegeven?

%d0%be%d0%b0146Niets in het leven is toch geheel gratis, denken heel veel Nederlanders. Er zal vast wel een nadeel kleven, aan die gratis producten! Waarom zouden ze het gratis weggeven?

Soms is de achterliggende gedachte om iets gratis weg te geven een hele idealistische en praktische.  Waarom zou je dat bankstel dat nog uitstekend is, maar echt niet in je nieuwe flat past weggooien als je er ook iemand anders blij mee kunt maken? En het internet is de ideale manier om je spullen gratis aan te bieden aan een heel groot publiek! Op het internet kun ze zo ongeveer je hele inboedel gratis bij elkaar sprokkelen. Vaak is de enige voorwaarde dat je het zelf komt ophalen.

Een andere reden om spullen of producten gratis aan te bieden is natuurlijk om de naamsbekendheid van het product te vergroten. Reclame! Als je iets leuks gratis krijgt, ben je vanzelf geneigd dat door te vertellen aan je vrienden. Of misschien ben je zelfs zo tevreden over het proefflaconnetje shampoo dat je toegestuurd hebt gekregen dat je later de shampoo gaat kopen.

Voor de slimme shopper liggen er heel wat buitenkansjes op het internet. Bekijk ze zelf en probeer het ook eens! Wie weet heb je mazzel en ga jij straks op een geheel verzorgd gratis weekendje weg, met lekker gratis uit eten, lezend in je gratis tijdschrift, en kun je meedoen met de wedstrijd ‘Wie maakt de leukste vakantiefoto’ die je oplaadt met de nieuwste Galaxy test telefoon via je gratis internet en win je daarmee een fantastische gratis reis!