Freemania

%d0%be%d0%b0132Op het internet valt veel geld te verdienen en te besparen. Er worden honderden verschillende producten en diensten gratis weggeven op het internet. Bij Freemania.net vind je een prima overzicht van alles wat je maar kunt bedenken en gratis wordt weggegeven op het internet.

Wat is er gratis te krijgen?

Wat er gratis te krijgen is op het internet? Nou, eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken! Schoonheidsproducten zoals proefmonsters van shampoo of een dure dagcrème, waardebonnen voor hotels, restaurants en prachtige vakantiehuizen in tropische oorden, e-books, bankstellen, kleding spelletjes voor op de Xbox en Playstation en ga zo maar door! Het enige probleem is: waar worden deze producten en diensten aangeboden, en hoe kom je ervoor in aanmerking?

Waar worden deze gratis freebeesaangeboden?

%d0%be%d0%b0133Heel veel bedrijven op het internet houden acties waarbij gratis dingen worden weggegeven. De reden hiervoor kan zijn puur uit het feit dat ze wat te vieren hebben, reclamedoeleinden, maar ook wordt soms gezocht naar testers van een bepaald product. Wat dacht u ervan om tester te worden van bijvoorbeeld de Samsung Galaxy telefoons, zodat u de allernieuwste nog niet op de markt gebrachte Galaxy gratis krijgt, waarbij het enige wat u hoeft te doen is het toestel in gebruik te nemen en feedback te geven over wat u goed of juist slecht vindt aan deze nieuwe smartphone.

De truck is natuurlijk om bij te houden waar deze geweldige acties lopen. Gelukkig hoeft u dat niet meer zelf te doen. Bij Freemania.net vindt u allerlei prachtige acties en aanbiedingen in een gemakkelijk overzicht geplaatst, zodat u in een oogopslag kunt zien wat er zoal gratis wordt weggegeven op het internet.

Hoe komt u in aanmerking voor het gratis ontvangen van deze aanbiedingen?

%d0%be%d0%b0134De allereerste stap is natuurlijk een site zoeken die u een goed overzicht geeft van de verschillende aanbiedingen die er op het internet lopen. Belangrijk is uiteraard dat de website dagelijks wordt bijgehouden zodat u niet achter acties aanloopt die alweer een tijdje verlopen zijn. Bij gratis acties is het juist heel belangrijk er als eerste bij te zijn. Freemania.net gaat er prat op haar website dagelijks bij te houden. Iedere werkdag vindt u er weer nieuwe acties en worden de aanbiedingen die verlopen zijn van de website verwijderd. Dit zorgt niet alleen voor een heel overzichtelijke website, maar voorkomt ook teleurstelling bij onze leden.

Daarna is het natuurlijk aan uzelf om actie te ondernemen. Ziet u een product of een dienst gratis aangeboden of tegen een klein bedrag, reageer dan onmiddellijk. Klik op de door ons gegeven link en volg nauwlettend de instructies op. kijkt u hierbij vooral ook eventjes naar de kleine lettertjes. In sommige gevallen heeft u recht op een gratis product zodra u inschrijft, maar bij sommige aanbiedingen dient u eerst iets aan te schaffen voordat u het gratis product toegezonden krijgt. Er zijn verschillende manieren om gratis producten te krijgen. Hier volgt een beschrijving de vier meest gebruikte actiemethoden:

– Geheel gratis

Iets is geheel gratis wanneer u voor het verkrijgen hiervan niets hoeft te doen. Vaak hoeft u alleen maar uw adresgegevens in te vullen. Wanneer het om spullen of goederen gaat die toegestuurd dienen te worden dan dient u wel vaak zelf de verzend- of transportkosten te betalen.

– Gratis welkomstgeschenken

Bij heel veel online bedrijven worden gratis welkomstgeschenken weggegeven. Wanneer u zich bijvoorbeeld inschrijft bij een online shop voor e-books, krijgt u vaak als welkomstgeschenk een of meerdere e-boeken gratis. Ook bij de online en mobiele casino’s worden vaak prachtige gratis welkomstgeschenken weggegeven.

– Testen en proefmonsters

Een aparte groep met gratis producten zijn de proefproducten die weggegeven worden. Vaak gaat het hier om schoonheidsproducten zoals een dagcrème, oogpotlood, bodylotion, maar ook scheerschuim, aftershave of douchegel. De bedoeling van het verstrekken van free samples is om het bepaalde product naamsbekendheid bij het publiek te geven.

– Het “geld terug”-systeem

Ook een veel gebruikte manier om dingen gratis weg te geven is de “geld terug”-methode. U schaft het product zelf in de winkel aan en wanneer u bijvoorbeeld de streepjescode opstuurt naar een bepaald adres, beloven zij het totale bedrag op uw bankrekening te vergoeden.

Wij wensen u veel shopplezier!